ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΩΝ - MOTOR FILTERS Co

ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ RYMAX


Τα λιπαντικά μηχανών παντός τύπου της RYMAX, που συσκευάζονται και εισάγονται από την Ολλανδία, διατίθενται αποκλειστικά από την εταιρεία Motor Filters Co, με έδρα τον Ασπρόπυργο και υποκατάστημα στο Κορωπί.
 
Καλύπτουν όλη την γκάμα των λιπαντικών αυτοκινήτων και παντός τύπου μηχανών, και είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις τελευταίες και πλέον απαιτητικές προδιαγραφές των κατασκευαστών κινητήρων.
 
Προσφέρονται σε όλες τις συσκευασίες (πχ 1 lit - 4 lit - 5 lit - 20 lit - 205 lit) και ποιότητες (Πρωτογενή, Ημισυνθετικά, Πλήρως Συνθετικά) και καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις των κινητήρων επιβατηγών, φορτηγών, μηχανημάτων έργων, αγροτικών, αλλά και της βιομηχανίας και της ναυτιλίας.
 
Τα λιπαντικά αυτοκινήτων και παντός τύπου μηχανών της RYMAX είναι επίσημα αποδεκτά από πολλούς κατασκευαστές κινητήρων, όπως π.χ. Mercedes Benz , BMW, Volvo, VW Group.
 
Με τη μακρόχρονη εμπειρία μας, είμαστε στη διάθεσή σας, για να σας δώσουμε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα λίπανσης έχετε.
 
Η εταιρεία Motor Filters Co είναι αποκλειστική Αντιπρόσωπος και Εισαγωγέας των λιπαντικών αυτοκινήτων και παντός τύπου μηχανών της RYMAX, με αποτέλεσμα να έχει τη δυνατότητα να σας τα προσφέρει σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές. Βρείτε λιπαντικά αυτοκινήτων και παντός τύπου μηχανών της RYMAX στα καταστήματά μας στον Ασπρόπυργο και το Κορωπί.